fredag 20 mars 2015

Kiri kommer till familjen

Nu är väntan över och vi har äntligen hämtat hem vår nya ögonsten.
Kiri är född på nyårsdagen och kommer från Kennel Aquatass, precis som Quinta gjorde när vi fick henne 1997. Hon är helsvart och ser ut som en liten ulltuss.
Vad vi kan konstatera är att vi har fullständigt glömt bort den här tiden, när hunden är valp. Vi hämtade henne i onsdags och redan nu är vi  båda två helt utpumpade.
Det kliar uppenbarligen otroligt i tänderna, och vi kan bara konstatera att mycket som hon inte får bita på är i hennes höjd, typ sladdar, kontakter, stolsben, prylar i trappen, bordsben, lådor som är halvöppna i byråer, fötter, byxben, så det gäller att vara alert hela tiden.
Nattetid har det gått jättebra, jag och Kiri ligger i källaren där det är nära till att gå ut, hittills har hon faktiskt sagt till när hon vaknar så jag kan ta ut henne för lite kiss. Men visst några små svabbtag med skurtrasan har det allt blivit.
Livet verkar bestå av mycket sömn, mat 4 gånger per dag, mycket bus med leksakerna och det stora tuggbenet, bitande på koppel, byxben, lite kiss och bajs både ute och inne, lite vattendrickande då och då, utforskande av tomten med alla mullvadshögar som är extra intressanta, att sno tofflor och skor och naturligtvis hänga med både Peter och mig hela tiden vart vi går.
Små promenader på Quintas kisseväg har det blivit också, helt lagom längd, nu när man är så liten ska man ju inte promenera för mycket. Vilket har resulterat i att Peter tillverkat en liten golfkorg där Kiri ska sitta framöver när de ska ut och spela golf.
Detta känns jättebra och jag hoppas Kiri ska förnöja vårt liv många år framöver, välkommen i familjen !!!!

Inga kommentarer: