onsdag 25 maj 2011

Bättre sent än aldrig

En sen höstkväll 2010 bestämde vi oss för att nu får vi väl i alla fall göra slag i saken och gifta oss, vad väntar vi på egentligen, .... ytterligare 30 år kanske?

Och som Peter är så gick han direkt och satte sig framför datan och
skrev ut pappren som skulle fyllas i för att skickas till skattekontoret och båda skrev vi på och la på brevlådan dan efter. Efter en vecka fick vi vårt hindersprövningsintyg att det var helt OK att vi kunde gifta oss, dock var det tidsbegränsat - det måste ske inom fyra månader. Med tanke på hur vi båda två är så la vi pappret i posthyllan och registrerade datumet, den 3 mars vilket var sista dagen, i bakhuvudet. Därefter fortsatte livet som vanligt tills Peter började planera att resa och spela golf och därefter en tur till USA, då konstaterade vi att det faktiskt bör ske innan dess, har vi nu kommit så här långt så får det väl inte hända nån av oss någonting innan vi två blir ett. Detta var på tisdagen den 1 februari. På fredagen den 4 februari gifte vi oss kl 14.04 i Ordenshuset i Värnamo och 38 sekunder senare var vi herr och fru Tillman/Tuscher. Efter det gick vi till Kvantum och köpte bröllopsmiddag.
Mycket typiskt oss skulle jag vilja säga !!!

Bilden är från Oscars; Vi fick nämligen i bröllopspresent av Peters arbetskamrater en helkväll på Oscars och I hetaste laget, så rolig, jag skrattade så Peter till slut skrattade åt mig.

Inga kommentarer: