måndag 13 april 2015

En riktigt äkta vattenhund


Den här helgen har Kiri verkligen visat att hon är en riktig vattenhund. I lördags när det var så fantastiskt fint väder gick vi ner till sjön allihop och Kiri först då naturligtvis, rusade ner för backen för att slänga sig i sjön, snodde med sig Antonias sockor att ha och leka med i sjön om ingen hade något intressantare att komma med. Pinnarna vi slängde till henne hade hon lite svårt att hitta när de sjönk under ytan, troligtvis speglar sig väl vattnet så de är svåra att se.
Kristin och Antonia hade verkligen energi och busade med henne i vattnet en bra stund innan Antonia formligen fick bära upp henne på bryggan för att hon skulle slita sig, nåt hon inte riktigt förstod och hade hon fått välja själv så hade hon nog varit kvar i vattnet ännu, i all evighet (förmodligen) .....

 Hennes föregångare i familjen, Quinta, gillade ju inte att bada i vattnet, utan stod helst i vattenbrynet och blev blöt om tassarna eller också om det var riktigt varmt ute kunde hon blöta magen litegrann. Hon älskade däremot att sitta på bryggan och titta på vattnet, som på bilden här bredvid.

1 kommentar:

Duvedsbloggen sa...

Ja, sannerligen vilken intensiv liten dam och alldeles charmerande! Vi föll pladask för henne, alla tre. Jättekul att hon är så förtjust i vatten och pinnarna kommer hon säkert kunna se lite bättre med tiden och förmodligen kunna dyka ned efter. Det var en supermysig helg som vi gärna gör om!