torsdag 27 augusti 2009

Tur vi har Quinta


så att jag idag kom ut på en promenad och hittade dessa kantareller och till råga på allt på bara 20 minuter. Det är så man storknar. Ska bli gott till rensteken i helgen..mmm.

tisdag 25 augusti 2009

Vilken blomsterprakt


Detta är ju helt enormt, har aldrig varit med om maken. Det blommar och blommar och blommar och ju mer man plockar av dem desto mer blommar de. Helt Underbart!
Så i år har det verkligen blivit buketter inomhus och utomhus med varierande former och innehåll i stort sett hela sommaren.
Är det någonting jag får energi av så är det det här, vilket speciellt behövs nu när jag har så oregelbundna arbetstider, tidig morgon, sen kväll, morgon/kvällspass, helgjobb, det är lätt att bli för trött att orka ta tag i och göra någonting och då är ju pysslandet med växterna absolut den bästa energikällan.

lördag 8 augusti 2009

Bröllop på Thorskogs slott

Då fíck de varann till slut - Peter fick sin prinsessa och Lisa sin prins, eller man kanske numera säger hustru och man, men det låter inte lika romantiskt så det skippar jag.
Jag lärde känna dem på Bure-tiden, då vi jobbade tillsammans och främst Lisa efter ett antal års samåkning, så det känns extra roligt och spännande eftersom jag följt dem på ganska så nära håll genom årens lopp, ett förtydligande dock (så ingen drar förhastade slutsatser) att det till att börja med var på varsitt håll.
Det har ju som sagt varit ett antal turer, vilket också Peters syster Agneta nämnde i sitt tal, innan denna dag blev verklighet, men de flesta sagor mynnar ju ut i fullständig lycka och så även denna kärlekshistoria.
De är vackra ihop, kompletterar varandra, mysiga, romantiska, allmänbildade, motionärer, mamma och pappa, slalomåkare, trevliga, lisa och sluggo, golfspelare, målmedvetna, seglare, positiva, sol- och västkustdyrkare, matte och husse, grill- och vinälskare, volvoiter, rosa angora-fantaster, .... ja listan kan göras hur lång som helst, men min bästa sammanfattning av dem är att de är som gjorda för varandra, och att de har förmågan att hela tiden växa både enskilt och tillsammans.
Grattis och lycka till!!!!